Industrieel reiniger

Jij gaat aan de slag bij een hecht familie bedrijf dat zich specialiseert in de reiniging. Het bedrijf zit gevestigd in Heerenveen. De werkzaamheden zijn divers, maar vooral gericht op het industrieel schoonmaak. Je werkt op verschillende plekken
Code3531
Datum vacature14 november 2023

Opdrachtgever

Jij gaat aan de slag bij een hecht familie bedrijf dat zich specialiseert in de reiniging. Het bedrijf zit gevestigd in Heerenveen. De werkzaamheden zijn divers, maar vooral gericht op het industrieel schoonmaak. Je werkt op verschillende plekken door Nederland en zal soms ook de grens over gaan.

Functie-omschrijving

Als industrieel reiniger werk je op verschillende locaties en ga je onder andere bezig met het reinigen van fabrieken, kelders, leidingen en opslagtanks. Je doet dit door te werken met een hogedrukreiniger. Het is specialistisch en verantwoordelijk werk. Daarom werk je volgens de veiligheidsvoorschriften, procedures en richtlijnen.

Je werkt in een fijn team, die op elkaar gesteld is. Het leuke aan deze baan is dat je zelfs de kans hebt om af en toe klussen in diverse Europese landen te mogen draaien!

Functie-eisen

-Je bent fulltime beschikbaar;
-Je bent niet bang om je handen vies te maken;
-Je bent flexibel en een echte teamspeler;
-Je hebt de Friese hands on mentaliteit: “Net seure, mar dwaan”.

Wat bieden wij

-Je kan per direct beginnen;
-Stabiliteit, een baan voor langere periode;
-Een fijn, hecht team;
-Je hebt geen ervaring nodig.

Eigenschappen van deze vacature

Branche

  • Veiligheid/schoonmaak

Beroep

  • Veiligheid/schoonmaak
    • Industriële schoonmaker