Hoe John € 300,- verdiende met 3 telefoontjes

€ 300,- verdienen zonder de deur uit te gaan

Het klinkt als te mooi om waar te zijn, maar voor John (fictieve naam omwille van privacy) was het toch echt zo!

Bij de Friese Jongens zijn wij constant opzoek naar harde werkers en soms kan het zo zijn dat er ineens heel veel spoed bij geboden is. John werkt al een tijdje voor de Friese Jongens en kent onze € 100,- actie maar al te goed:

Als jij een harde werker kent, die voldoet aan het profiel van onze vacature en degene uiteindelijk aan het werk gaat dan ontvang je € 100,-

Plotseling vielen er meerdere harde werkers uit en die plekken moesten natuurlijk worden opgevuld. Het was al laat en er moesten binnen twee dagen, drie mensen worden gezocht. John was toevallig op kantoor en merkte dat er een beetje paniek in de tent was en vroeg zich af wat er aan de hand was.

John kreeg de situatie te horen en daarbij werd gezegd: “als jij drie mensen krijgt die overmorgen aan het werk kunnen, dan ontvang je € 300,-”

“Dat gaat wel lukken, ik ken wel wat mensen, ik zal wel even bellen”

Zogezegd, zo gedaan. John belt een paar vrienden op waarvan hij wist dat het hurde wurkers waren. De volgende dag konden ze direct op kennismakingsgesprek komen en inderdaad.. John had gelijk, het waren inderdaad echte harde werkers en ze konden direct aan de slag.

Win – Win -Win – Win – Win -Win  situatie

  1. Hurde wurker 1 heeft er een vast contract aan over gehouden
  2. Hurde wurker 2 heeft er een vast contract aan over gehouden
  3. Hurde wurker 3 heeft tijdelijk vol tevredenheid enkele maanden gewerkt
  4. John heeft € 300,- euro gekregen
  5. Het bedrijf heeft op tijd vervangers
  6. Friese Jongens heeft de opdrachtgevers tevreden gehouden en vier harde werkers blij gemaakt