Re-integratie

Friese Jongens werkt samen met re-integratie bureaus om werknemers te re-integreren in passend werk. Voor uw organisatie betekent een re-integrant dat u bijdraagt aan een maatschappelijke kwestie om mensen weer actief aan het werk te krijgen.

Dankzij de participatiewet is iedereen die kan werken, verplicht om te werken. Het is echter voor veel mensen moeilijk om weer aan het werk te komen na een langdurige ziekte, (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid, of vanuit een bijstandsuitkering.

Zonde, want een re-integrant heeft (levens)ervaring en is vaak bijzonder gemotiveerd en integer. Friese Jongens is in staat om een passende match te vinden voor uw organisatie! Doordat wij een uitgebreide selectieprocedure hanteren, bent u gegarandeerd van personeel dat voldoet aan uw eisen.

Friese Jongens onderscheidt zich in het daadwerkelijk uitzenden van gekwalificeerde vakmensen tegen het scherpste tarief. In iedere branche leveren wij de beste vakmensen voor uw organisatie.

Friese Jongens onderscheidt zich door zijn gekwalificeerde vakmensen, die we detacheren tegen het scherpste tarief. In iedere branche leveren wij de beste vakmensen voor uw organisatie, omdat ons motto is:   Het juiste personeel op de juiste plaats voor het scherpste tarief“.

Kortom: wij vinden voor iedere organisatie een passende match!

Hurde wurker
Bel onsMail onsChat met onsWhatsapp ons