Werken in de Industrie

Als je in de industriële sector werkt dan draag je bij aan een belangrijk onderdeel van de economie. De industrie biedt vele prachtige banen en  is een wereld waar logistiek, productie, technologie en mankracht samenkomen. Hieronder een aantal veelvoorkomende beroepen waarvoor  wij altijd vacatures hebben openstaan.

1. Lader en Losser/Stuwadoor:

Stuwadoors zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van goederen, vaak in havens. Ze zorgen ervoor dat vracht efficiënt en veilig wordt verplaatst tussen schepen, vrachtwagens en magazijnen.

2. Magazijnmedewerker:

Magazijnmedewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheren van goederen in een magazijn. Dit omvat taken zoals het sorteren, opslaan, ophalen en verzenden van producten.

3. Heftrucker:

Met een heftruck kunnen zware goederen gemakkelijk worden verplaatst. Wij bieden de mogelijkheid om gratis een heftruckcertificaat te behalen, wat de inzetbaarheid en veiligheid van jou vergroot!

4. Reachtrucker:

Vergelijkbaar met een heftruck, maar met de mogelijkheid om hoger en in smallere gangpaden te reiken. Reachtruckchauffeurs moeten vaak specifieke training volgen vanwege de unieke bediening van deze voertuigen.

5. Operator:

Operators zijn verantwoordelijk voor het bedienen van machines en productielijnen. Ze zorgen ervoor dat apparatuur correct en efficiënt werkt en voeren vaak kwaliteitscontroles uit.

6. Chauffeur:

Industriële chauffeurs vervoeren goederen van en naar fabrieken, magazijnen en klanten. Dit kan variëren van lokaal transport tot internationale routes.

7. Sjouwer/Verhuizer:

Deze werknemers zijn gespecialiseerd in het handmatig verplaatsen van goederen, vaak tijdens verhuizingen of bij het laden en lossen wanneer machines niet praktisch zijn.

8. Loodsmedewerker:

In grote distributiecentra zorgen loodsmedewerkers voor de coördinatie van de goederenstroom, waarbij ze zowel administratieve als fysieke taken uitvoeren.

9. Productiemedewerker:

In fabrieken en productieomgevingen voeren productiemedewerkers taken uit die essentieel zijn voor het vervaardigen van goederen, van assemblage tot verpakking.

10. Montage Medewerker:

Monteurs zijn gespecialiseerd in het assembleren van producten of onderdelen. Ze werken vaak met gedetailleerde instructies en moeten nauwkeurig en volgens bepaalde methoden te werk gaan.

11. Industrieel Reiniger:

Hygiëne en netheid zijn cruciaal in de industrie. Industriële reinigers zorgen voor het grondig schoonmaken van machines, silo’s, vloeren en andere industriële oppervlakken om veiligheid en productiviteit te waarborgen.

Een diverse sector

De industriële sector is divers en biedt talloze mogelijkheden voor mensen met verschillende vaardigheden, interesses en biedt stabiele carrièremogelijkheden.

IK WIL IN DE INDUSTRIE WERKEN
Bel onsMail onsChat met onsWhatsapp ons