Technisch personeel

Technisch personeel is onmisbaar in vrijwel elke bedrijfstak. In de techniek wordt veel gewerkt met specialisten. U wilt natuurlijk niet zomaar iemand aannemen, maar alleen de mensen met gedegen kennis, ervaring en de juiste motivatie.

Friese Jongens screent zijn personeel uitvoerig en werkt alleen samen met het echte vakpersoneel. Wij hebben een brede selectie van personeel in de techniek. Ons technisch personeel is leergierig en vakbekwaam.

Van lassen tot het installeren van zonnepanelen, de Friese Jongens kan alles voor u betekenen!

Personeel van Friese Jongens

Friese Jongens helpt u graag met het vinden van het juiste, technische personeel voor elke opdracht. Of het nu een opdracht in Friesland, Groningen, Drenthe of daarbuiten. U vraagt, wij draaien, lassen, installeren, graven en bouwen…

En altijd onder het motto: “Net seure, mar dwaan”.

Technische beroepen

Er is natuurlijk een eindeloos scala aan technische beroepen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Lassers
  • Elektriciens
  • Installateurs
  • Solar installateurs
  • Montagemedewerkers

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden binnen de technische beroepen. Heeft u personeel nodig in een ander werkveld? Neem dan contact met ons op!

IK WIL IN DE TECHNIEK WERKEN
IK WIL IN DE TECHNIEK WERKEN

Werken in de Techniek

De technische sector draait om innovatie, ontwikkeling en vooruitgang. Het is een brede sector dat actief is in verschillende industrieën en branches en biedt vele beroepen. Deze beroepen zijn niet alleen nodig voor de groei van de economie, maar ze zijn ook de drijvende kracht achter duurzaamheid en technologische vooruitgang. Wij hebben altijd bepaalde vacatures open in de techniek, waaronder: lassers, elektriciens, (zonnepanelen) installateurs en monteurs.

1. Lassers: Lassers zijn letterlijk en figuurlijk de verbinders van de metaalindustrie. Ze gebruiken intense hitte om materialen zoals staal en aluminium samen te smelten. Lassen is een vak dat precisie, vaardigheid en vaak een stevige dosis moed vereist, omdat lassers vaak werken met gevaarlijke materialen en onder uitdagende omstandigheden. Wij zijn altijd opzoek naar mig/mag/tig/rvs lassers.

2. Elektriciens: Zonder elektriciteit kunnen wij niets meer in de moderne wereld, en elektriciens zijn de professionals die ervoor zorgen dat wij hiervan worden voorzien. Zij installeren, onderhouden en repareren elektrische systemen in woningen, commerciële gebouwen en industriële faciliteiten. Met de opkomst van slimme technologieën worden elektriciens ook steeds meer betrokken bij het integreren van ‘smart home’- en ‘smart grid’-systemen. Een baan met een goed toekomst perspectief!

3. Installateurs: Deze vakmensen zijn verantwoordelijk voor het installeren van een verscheidenheid aan systemen, waaronder verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), sanitair, pijpleidingen en nog veel meer! Installateurs zorgen ervoor dat onze gebouwen comfortabel en functioneel zijn en moeten vaak zowel mechanische als elektrische kennis hebben om hun taken uit te voeren. Een prachtig afwisselend beroep.

4. Zonnepanelen Monteurs en Installateurs: Met een toenemende focus op hernieuwbare energie, zijn zonnepanelen monteurs en installateurs zeer belangrijk geworden. Zij installeren en onderhouden zonne-energiesystemen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Dit is een groeiend vakgebied en vaak wordt er gewerkt op hoogtes. Hoogtevrees is daarom niet handig!

5. Montagemedewerkers: Montagemedewerkers zijn de bouwers in de technische sector. Ze assembleren onderdelen en producten, vaak in fabrieken. Dit beroep kan variëren van handmatige montage tot het bedienen van geautomatiseerde montagelijnen, waarbij precisie en efficiëntie van essentieel belang zijn.

Ga jij werken in de techniek?

Werken in de techniek is werken in een wereld van constante verandering en verbetering. Technische professionals zijn de bouwers, makers en innovators die ervoor zorgen dat onze samenleving blijft draaien. Of het nu gaat om het lassen van een kritische constructie, het installeren van een huisbeveiligingssysteem, het verzorgen van comfort met airco-systemen, het verduurzamen van energiegebruik met zonnepanelen, of het nauwkeurig assembleren van complexe machines, technici zijn de sleutel tot vooruitgang.
Ben jij degene die een onmisbare bijdrage gaat leveren leveren aan onze dagelijkse levens?