Werken in de schoonmaak

Afstoffen kunnen we natuurlijk allemaal, maar als het echt schoon moet, dan komen er specialisten aan te pas. Veel bedrijven besteden de schoonmaak van hun bedrijf, machines en terrein dan ook uit aan gespecialiseerde bedrijven. Zij maken met behulp van speciale middelen en technieken alles weer brandschoon.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging. Voor elke techniek is uiteraard weer een andere specialist nodig.

Interesse in Friese Jongens? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

schoonmaken
IK WIL IN DE SCHOONMAAK WERKEN
Bel onsMail onsChat met onsWhatsapp ons
IK ZOEK SCHOONMAAK PERSONEEL

Schoonmaak personeel uit Friesland

Ben u specialist op het gebeid van reiniging en kunt u wel wat extra personeel gebruiken? Dan is Friese Jongens uw specialist op het gebied van personeel! Door onze unieke werkwijze ontlasten wij u volledig. Zo heeft u wel extra personeel aan het werk, maar geen extra kosten en zorgen.

Door middel van onze strikte wervings- en selectieprocedure gaan wij op zoek naar de perfecte match voor u en uw bedrijf. Zo bent u er altijd verzekerd van dat u vakbekwaam personeel aan het werk heeft.

Detacheren via Friese Jongens

Meer weten over detacheren van personeel via Friese Jongens? Neem dan contact met ons op. U kunt altijd geheel vrijblijvend informatie opvragen of een gesprek met een van onze accountmanagers plannen.