Personeel in de schildersbranche

Schilders werken nauw samen met personeel in de bouwsector. Al sinds de middeleeuwen in het schildersvak een specialistisch vak dat door een meester-schilder werd geleerd aan zijn leerlingen. Vandaag de dag is daarin niet veel veranderd. Voor goed schilderwerk is een specialist nodig. Schilders zorgen er niet alleen voor dat een bouwwerk er goed en netjes uitziet, de verflaag beschermt het object ook tegen corrosie en andere vormen van aantasting.

Ook voor de meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden levert Friese Jongens vakmensen, zowel voor de particuliere sector als de bedrijfssector. Wij kunnen elk soort schilderklus aan!

Inmiddels zijn al vele projecten succesvol afgerond door de Friese Jongens. Friese Jongens is service- en klantgericht en heeft opdrachtgevers in de vastgoed sector, bouw, zorg, bedrijfsleven, onderwijs maar ook voor particulieren.

schilders

Schilderwerkzaamheden

U kunt het gehele jaar bij ons terecht als het gaat om schilderwerk. Maar ook houtrotreparatie, kozijn-herstelwerkzaamheden en betonherstel behoort tot de werkzaamheden van Friese Jongens. Wij hebben voor de meest ingewikkelde klussen een vakman!

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Onderhoud & renovatie

Naast het schilderen doet Friese Jongens ook totaalonderhoud en renovatie.

Zowel binnen als buiten schilderwerk is voor de Friese Jongens geen probleem. Dankzij de schilders van de Friese Jongens ziet uw pand er binnen de kortste keren weer uit als nieuw! Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dankzij ons schilderwerk kunt u weer jaren vooruit.

Interesse in Friese Jongens? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.