Personeel in de infrastructuur

Bij infrastructuur kunt u denken aan de wegenbouw, spoorbouw en riolering. Vaak wordt er binnen de branche samengewerkt met de (lokale) overheid. Ook dit vraagt om een specialistische aanpak.

De mensen die wij in de infrastructuur leveren, zijn goed onderlegde vakmensen met de juiste mentaliteit en motivatie. Deze mensen kunnen wij leveren tegen een voordelig tarief, omdat wij een klein bedrijf zijn met lage overheadkosten.

En altijd onder het motto: “Net seure, mar dwaan”.

Samenwerking Gemeenten & Provincies

Bij veel projecten wordt er nauw samengewerkt met gemeenten en overheidsinstanties.
Onder andere: Gemeente Leeuwarden & Provincie Friesland,

Infrabouw

Infrabouw is een breed begrip. Hierbij moet u vooral denken aan werkzaamheden als het aanleggen van wegen, spoorlijnen, bruggen, kanalen en alle voorbereiding en afwerking die hierbij hoort. Algemeen wordt er ook wel gesproken over de grond- weg- en waterbouw.

Friese Jongens is uw oplossing voor alle aspecten van de infrabouw. Of het nu gaat om een algemene grond- weg- waterbouwer, een specialist in bijvoorbeeld het leggen van riolering of een werkvoorbereider.

Certificeringen

Ons personeel voldoet altijd aan de gestelde eisen en heeft de benodigde certificeringen. Voor de meeste werkzaamheden in de infrabouw is een VCA-certificering nodig. Mochten er voor werkzaamheden specifieke certificeringen nodig zijn, dan zorgen wij dat het personeel deze heeft voordat ze aan het werk gaan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.