Personeel in de infrastructuur

Bij infrastructuur kunt u denken aan de wegenbouw, spoorbouw en riolering. Vaak wordt er binnen de branche samengewerkt met de (lokale) overheid. Ook dit vraagt om een specialistische aanpak.

De mensen die wij in de infrastructuur leveren, zijn goed onderlegde vakmensen met de juiste mentaliteit en motivatie. Deze mensen kunnen wij leveren tegen een voordelig tarief, omdat wij een klein bedrijf zijn met lage overheadkosten.

En altijd onder het motto: “Net seure, mar dwaan”.

Samenwerking Gemeenten & Provincies

Bij veel projecten wordt er nauw samengewerkt met gemeenten en overheidsinstanties.
Onder andere: Gemeente Leeuwarden & Provincie Friesland,

Infrastructuur walsmachine
IK WIL IN DE INFRA WERKEN
Bel onsMail onsChat met onsWhatsapp ons
IK WIL IN DE INFRA WERKEN

Infrabouw

Infrabouw is een breed begrip. Hierbij moet u vooral denken aan werkzaamheden als het aanleggen van wegen, spoorlijnen, bruggen, kanalen en alle voorbereiding en afwerking die hierbij hoort. Algemeen wordt er ook wel gesproken over de grond- weg- en waterbouw.

Friese Jongens is uw oplossing voor alle aspecten van de infrabouw. Of het nu gaat om een algemene grond- weg- waterbouwer, een specialist in bijvoorbeeld het leggen van riolering of een werkvoorbereider.

Certificeringen

Ons personeel voldoet altijd aan de gestelde eisen en heeft de benodigde certificeringen. Voor de meeste werkzaamheden in de infrabouw is een VCA-certificering nodig. Mochten er voor werkzaamheden specifieke certificeringen nodig zijn, dan zorgen wij dat het personeel deze heeft voordat ze aan het werk gaan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Werken in de Infrastructuur: De Weg naar Succes

De infrastructuur in ons land is zeer belangrijk en vormt de ruggengraat van onze samenleving. Wegen, bruggen, fietspaden en trottoirs zijn essentiële onderdelen van ons dagelijks leven. Achter deze bouwwerken schuilt een wereld van vakmensen die dag in, dag uit werken om onze infrastructuur veilig, duurzaam en functioneel te houden. Jij kunt daar onderdeel van worden! Wij hebben verschillende beroepen waar wij altijd vacatures voor hebben openstaan: asfalt verwerker, wegenbouw, stratenmaker en opperman.

1. Asfalt Verwerker: Asfalt is een veelgebruikt materiaal voor de aanleg van wegen vanwege zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Asfaltverwerkers zijn verantwoordelijk voor het mengen, transporteren en leggen van het hete asfalt. Ze werken met zware machines en zorgen ervoor dat het asfalt gelijkmatig en strak wordt aangebracht.

2. Wegenbouw: Wegenbouwers hebben een breed scala aan taken. Van het voorbereiden van de ondergrond en het leggen van funderingen tot het plaatsen van verkeersborden en het aanbrengen van belijning. Ze werken nauw samen met andere vakmensen en ingenieurs om ervoor te zorgen dat wegen veilig en van hoge kwaliteit zijn.

3. Stratenmaker: Stratenmakers zijn gespecialiseerd in het leggen van bestratingen, zoals klinkers, tegels en soms ook natuursteen. Ze creëren trottoirs, pleinen en wegen in stedelijke en landelijke gebieden. Het is een fysiek uitdagend beroep waarbij precisie en aandacht voor detail essentieel zijn.

4. Opperman: Een opperman ondersteunt de stratenmaker door materialen aan te voeren, te mengen en gereed te maken. Ze zorgen ervoor dat stratenmakers continu kunnen doorwerken en assisteren bij voorbereidende werkzaamheden, zoals het uitzetten van lijnen en het voorbereiden van de ondergrond.

Wil jij werken in de infrastructuur?


De infrastructuursector is een dynamisch werkveld dat continu aandacht en onderhoud vereist. Er blijft dus altijd werk! De beroepen in deze sector zijn essentieel voor de mobiliteit en leefbaarheid van ons land. Of je nu asfalt legt op een snelweg, een sfeervol plein creëert in een stadscentrum of zorgt voor een veilige oversteekplaats, werken in de infrastructuur betekent een directe bijdrage leveren aan de gemeenschap. Het is een sector waarin vakmanschap, teamwerk en een passie voor het creëren van duurzame en veilige omgevingen samenkomen.

Stratenmaker
IK WIL IN DE INFRA WERKEN