Personeel voor in de bouw

De bouw is een groeiende sector in Friesland. Deze branche houdt zich voornamelijk bezig met het construeren van woningen en andere gebouwen. Binnen de bouw werken veel verschillende sectoren nauw samen. Hierbij moet u denken aan:

  • Timmerwerkzaamheden
  • Glasbewerking
  • Renovatie & Onderhoud
  • Nieuwbouw & Afbouw
  • Houtskelet bouw & Prefab
  • Overige diensten (loodgieter, dakdekker, et cetera.)

Veel van deze werkzaamheden vragen om gespecialiseerd, ervaren en vakbekwaam personeel. Daarom neemt u natuurlijk niet zomaar iedereen in dienst. Friese Jongens screent zijn personeel uitvoerig en werkt alleen samen met de echte vakspecialisten in alle sectoren van de bouw.

Personeel van Friese Jongens

Friese Jongens helpt u aan vakpersoneel in alle sectoren van de bouw. Omdat wij geen deel uit maken van een grote, landelijke organisatie houdt Friese Jongens zijn overheadkosten zo laag mogelijk. Hierdoor betaalt u geen hoge kosten, maar heeft u altijd personeel tegen het laagste tarief.

IK WIL IN DE BOUW WERKEN
Bel onsMail onsChat met onsWhatsapp ons
IK WIL IN DE BOUW WERKEN

Tijdelijk personeel

Heeft u een project aangenomen waarbij u wel een paar extra, vakbekwame handen kan gebruiken? Dan is Friese Jongens ideaal voor u. Ons vakpersoneel is in dienst van Friese Jongens, maar is bij u aan het werk. Op deze manier heeft u geen extra administratie en loopt u geen risico’s. U zit bij Friese Jongens nergens aan vast en u betaalt uiteraard alleen de gewerkte uren. Natuurlijk is Friese Jongens ook uw partner op het gebied van personeel voor langere perioden.

Interesse in Friese Jongens? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Werken in de Bouw: Een Overzicht van Beroepen

De bouwsector is een breed en gevarieerd werkveld waarin verschillende specialisten en vakmensen samenwerken om projecten te realiseren. Van het leggen van een fundering tot het plaatsen van een raamkozijn, elk beroep in de bouw heeft zijn eigen specialisatie en expertise. Er zijn veel verschillende functies waarvoor wij altijd harde werkers zoeken: timmermannen, isolatiemedewerkers, kozijnenmonteurs, bouwopruimers, handige klussers, funderingsmedewerkers en betontimmermannen.

1. Timmermannen:

De timmerman is vaak één van de meest herkenbare beroepen in de bouw. Zij zijn gespecialiseerd in het bewerken en verbinden van hout en andere bouwmaterialen. Een timmerman kan zowel op de bouwplaats werken, bijvoorbeeld voor het maken van bekistingen of dakconstructies, als in een werkplaats waar kozijnen, deuren of trappen worden gemaakt.

2. Isolatiemedewerkers:

Isolatie is essentieel voor energie-efficiëntie en comfort in gebouwen. Isolatiemedewerkers zorgen ervoor dat gebouwen goed geïsoleerd zijn, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd. Dit kan variëren van het plaatsen van glaswol in daken tot het spuiten van purschuim in spouwmuren.

3. Kozijnenmonteurs:

Deze specialisten zijn verantwoordelijk voor het plaatsen, vervangen en repareren van kozijnen (zowel hout, aluminium als kunststof). Een goede montage zorgt voor een optimale isolatie en duurzaamheid van het kozijn.

4. Bouwopruimers:

Orde en netheid zijn essentieel op een bouwplaats. Bouwopruimers zorgen voor een opgeruimde werkplek door afval te verzamelen, overtollige materialen te verwijderen en ervoor te zorgen dat de werkplek veilig blijft voor alle medewerkers.

5. Handige klussers:

Niet elk project in de bouw vereist een hooggespecialiseerde vakman. Handige klussers zijn veelzijdig en kunnen op veel verschillende manieren bijdragen, van eenvoudig timmerwerk tot het assisteren bij diverse werkzaamheden.

6. Funderingsmedewerkers:

Elk gebouw begint met een solide fundering. Funderingsmedewerkers zijn gespecialiseerd in het voorbereiden en leggen van de basis van een bouwproject. Dit kan variëren van het graven van bouwputten tot het vervaardigen van betonnen funderingsplaten.

7. Betontimmermannen:

Dit zijn specialisten die bekistingen maken waarin beton wordt gestort. Ze zorgen ervoor dat het beton in de gewenste vorm wordt gegoten en dat de structuur stevig en duurzaam is.

De bouwsector

De bouwsector is een wereld van specialisten die hun expertise en vaardigheden combineren om projecten van de grond te krijgen. Of je nu een timmerman, isolatiemedewerker of betontimmerman bent, elk beroep speelt een cruciale rol in het bouwproces. Werken in de bouw betekent samenwerken, creativiteit en een bijdrage leveren aan duurzame en veilige gebouwen voor de toekomst.

Iets voor jou? Neem contact met ons op!

IK WIL IN DE BOUW WERKEN