Personeel voor in de bouw

De bouw is een groeiende sector in Friesland. Deze branche houdt zich voornamelijk bezig met het construeren van woningen en andere gebouwen. Binnen de bouw werken veel verschillende sectoren nauw samen. Hierbij moet u denken aan:

  • Timmerwerkzaamheden
  • Glasbewerking
  • Renovatie & Onderhoud
  • Nieuwbouw & Afbouw
  • Houtskelet bouw & Prefab
  • Overige diensten (loodgieter, dakdekker, et cetera.)

Veel van deze werkzaamheden vragen om gespecialiseerd, ervaren en vakbekwaam personeel. Daarom neemt u natuurlijk niet zomaar iedereen in dienst. Friese Jongens screent zijn personeel uitvoerig en werkt alleen samen met de echte vakspecialisten in alle sectoren van de bouw.

Personeel van Friese Jongens

Friese Jongens helpt u aan vakpersoneel in alle sectoren van de bouw. Omdat wij geen deel uit maken van een grote, landelijke organisatie houdt Friese Jongens zijn overheadkosten zo laag mogelijk. Hierdoor betaalt u geen hoge kosten, maar heeft u altijd personeel tegen het laagste tarief.

Tijdelijk personeel

Heeft u een project aangenomen waarbij u wel een paar extra, vakbekwame handen kan gebruiken? Dan is Friese Jongens ideaal voor u. Ons vakpersoneel is in dienst van Friese Jongens, maar is bij u aan het werk. Op deze manier heeft u geen extra administratie en loopt u geen risico’s. U zit bij Friese Jongens nergens aan vast en u betaalt uiteraard alleen de gewerkte uren. Natuurlijk is Friese Jongens ook uw partner op het gebied van personeel voor langere perioden.

Interesse in Friese Jongens? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.