Technisch personeel

Technisch personeel is onmisbaar in vrijwel elke bedrijfstak. In de techniek wordt veel gewerkt met specialisten. Voor elke klus is een andere specialist nodig. Daarom wilt u natuurlijk niet zomaar iemand aannemen, maar alleen de mensen met gedegen kennis, ervaring en de juiste motivatie. Friese Jongens screent zijn personeel uitvoerig en werkt alleen samen met het echte vakpersoneel. Wij hebben een brede selectie van personeel in de technieksector. Ons technisch personeel is leergierig, ambachtelijk en vakbekwaam. Van lassen tot het installeren van zonnepanelen, de Friese Jongens kunnen alles! Doordat wij een brede selectie hebben, kunnen wij binnen elke sector van de techniek een geschikte medewerker aanbieden.

“Net seure mar dwaan”

Niet zeuren maar doen, dat is het motto van de Friese Jongens. Onze medewerkers werken met de Friese hands-on-mentaliteit en daarnaast hebben ze een enorme passie voor hun vak. Deze combinatie zorgt voor een zeer gedreven medewerker, een aanwinst voor uw bedrijf!

Tijdelijke actie: het inwerktraject is op kosten van Friese Jongens!

Personeel van Friese Jongens

Friese Jongens helpt u graag met het vinden van het juiste technische personeel voor elke opdracht. Of het nu een opdracht in Friesland is, of daar buiten. U vraagt, wij draaien, lassen, installeren, graven en bouwen…

Electricien friesland

Technische beroepen

Er is natuurlijk een eindeloos scala aan technische beroepen. Voor  Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • lassers
  • elektriciens
  • installateurs
  • grondwerkers
  • timmermannen

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden binnen de technische beroepen. Heeft u personeel nodig in een ander werkveld? Neem dan contact met ons op!